Qui som Friman?

Som una empresa familiar, fundada l'any 1969 per Enric Torres Camprubí i Joan Pla Clapés, amb un magatzem al centre de Manresa de poc més de 200 quadrats i una petita càmera frigorífica. D'un bon començament ja ens vam especialitzar en oferir productes congelats a petits establiments d'alimentació al detall. Comptàvem, per aquelles llunyanes dates, amb quatre treballadors i un únic d'un únic furgó frigorífic. Avui dia, Friman, és una empresa consolidada i moderna.

+ de 50 anys de recorregut i d'experiència en el món de la distribució alimentària, ens ha fet veure i ens han conscienciat, encara més, de la necessitat d'oferir serveis cada vegada amb més qualitat per garantir la satisfacció plena de cada un dels nostres clients. Les branques de negoci de l'empresa estan basades en la distribució de productes congelats i, amb la obertura de les botigues Garoina, la venta al detall de peix i marisc fresc, alimentació a temperatura ambient i refrigerada. 
Creixem oferint serveis que s'adapten a les necessitats del mercat, implementem les noves solucions tecnològiques en benefici de clients i per a la gestió dels nostres propis recursos, que fan més dinàmica l'operativa de funcionament interna.
En l'actualitat l'empresa dóna feina a més de 200 professionals que vetllen per tal de que totes les unitats de negoci caminin unides i amb una màxima clara i concisa: "Només amb l’èxit dels nostres clients aconseguirem el nostre propi èxit."
El futur que divisem ens fa ser optimistes. Tenim la voluntat i el marge per a créixer com a empresa i, en aquesta direcció, la de la innovació, el servei i l'excel·lència ens impliquem, no tan sols amb els nostres clients, si no que també amb el nostre entorn social. Visualitzem un camí plegats cap a la construcció d'una societat millor.