Voleu ser client Friman?

Som una empresa familiar fundada l'any 1969, però alhora som una empresa consolidada i moderna amb més de 200 professionals compromesos amb els nostres clients, compromesos amb la qualitat. Volem conèixer-vos, volem ajudar-vos en les vostres necessitats d'alimentació, volem oferir-vos qualitat, contacteu-nos, de ben segur que ens entendrem!

Experiència

Ens avalen els gairebé 50 anys de servei en el món de la restauració, l'hoteleria, les col·lectivitats i l'alimentació.

L’experiència ens ha atorgat i ens atorga el valor de la qualitat en el servei: disposem dels productes necessaris en el moment oportú i en el lloc adequat al preu més just i amb el nivell de servei que el client espera d'una empresa sòlida com la nostra.

Servei, qualitat

A Friman sempre hi ha hagut una màxima que ens hem cregut i que procurem complir dia a dia: "Només amb l'èxit del nostre client aconseguirem el nostre propi èxit."Més de 3000 referències en congelats, peix i marisc fresc i temperatura ambient juntament amb el servei que oferim als més de 2500 clients d'arreu de Cataluna, la Franja i Nord de València ens han fet mereixedors de la Certificació de Gestió de Qualitat ISO 9001.

Contacteu-nos!

Sabem que les paraules són gastades per l'ús i és per aquest motiu que preferim el contacte directe amb vós. Us emplacem a comunicar-vos amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, expliqueu-nos breument qui sou i les necessitats de la vostra empresa en solucions d'alimentació i un assessor us contactarà en un termini raonablement breu. De ben segur que ens entendrem!