Evolució

Hem crescut i evolucionat, atenent als nostres clients en totes les seves necessitats; oferint-los-hi una àmplia gamma de productes congelats, alimentació a temperatura ambient, refrigerats, peix i marisc fresc.

Experiència

L’experiència ens ha atorgat el valor de la qualitat en el servei: disposar dels productes necessaris en el moment oportú i en el lloc adequat a un preu just i amb el nivell de servei que el client espera d'una empresa sòlida.

Atenció

L'any 2017 tenim en catàleg més de 2700 productes, oferim una atenció personalitzada a 2325 clients i haurem distribuït un total de 15 milions de quilos de mercaderia a 3371 punts d'entrega diferents del canal Food Service.

ISO 9001

Disposem de la certificació de qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001. Demostrem la nostra capacitat per proporcionar de forma coherent productes i serveis que satisfacin els requisits del client i els reglaments aplicables.

Instal·lacions diàfanes

La seu central està ubicada a Sant Fruitós de Bages amb més de 25.000 m3, amb una capacitat per a més de 4.500 palets i amb una flota de distribució pròpia de més de 60 vehícles, preparats tant per a temperatures positives com negatives. Disposem d'una central de compres a Mercabarna i, també, una delegació logística a Lleida en modalitat Cross Docking.

Solucions logístiques a mida

Disposem d'una divisió logística que ofereix emmagatzematge de producte congelat, peix i marisc fresc, alimentació seca, producte refrigerat i, també, producte no alimentari; preparació de comandes; control d'inventaris i tots els serveis personalitzats que els client pugui necessitar.

Serveis logístics

Oferim un servei logístic a través d'una plataforma de més de 6.000 m2 amb capacitat per a 42.000 m3. La nostra logística té l'objectiu de lliurar les comandes als clients amb el mínim cost, de forma eficient i sense perjudici de la qualitat del servei i del producte, tot conservant la integritat de la cadena de fred, tant de productes congelats com de peix i marisc fresc.

Eficàcia en el servei

Un equip de professionals fa possible que es doni compliment a les necessitats de servei dels nostres clients i, alhora, aconseguir-ho amb el mínim de cost. Els equipaments més avançats amb tecnologies modernes i unes infraestructures, tant de magatzems com d'equipaments de manutenció, són el que ens permeten satisfer les necessitats acordades amb cada client.

Escoltar, per servir millor

Els nostres compradors i compradores estan plenament integrats en el circuit comercial, constantment atents a les necessitats que ens demanen els clients, bé per a la comunicació constant amb l'equip comercial, bé parlant directament amb els clients i proveïdors, podent així adaptar la cartera de productes de Friman i donar la solució més adient en cada moment.

Més servei, més confiança

Hem incorporat la figura d'una dietista nutricionista a l'equip, per tal de donar respostes concretes a les demandes i consultes que ens fan els clients sobre la composició nutritiva del productes de comercialitzem. D'aquesta manera podem donar solucions a dietes específiques, per exemple en hospitals, residències, escoles, etcètera...

L'eficiència de la tecnologia

L'equip comercial disposa d'una estructura que contempla múltiples canals de venda interconnectats en temps real. Tothom disposa de la mateixa informació sobre les referències, preus, estocs... Totes les comandes se centralitzen en el mateix sistema de gestió, independenment del canal de venda on s'han processat.

Xarxa Comercial

Constantment adaptem la nostra organització en funció de les necessitats i tendències del mercat, per aquesta raó hem reorganitzat la nostra estructura comercial per adaptar-la als diferents segments de mercat on treballem.

La comoditat d'una trucada

El "Servei d'atenció telefònica", format per a professionals, té l'objectiu de donar informació, rebre comandes i solucionar qualsevol incidència o dubte que pugui tenir el client a través de la nostra línia gratuïta: 900 150 723

Dades del mapa ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional
Dades del mapa ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional

Dades del mapa ©2023 Inst. Geogr. Nacional
Dades del mapa ©2023 Inst. Geogr. Nacional
Ens trobareu a: friman@friman.cat | 93 877 30 00 | Atenció al client: 900 150 723 | Pica d'Estats, 77-95. Sant Fruitós de Bages