FRIMAN SE SUMA A L'ATURADA DE PAÍS DE DIMARTS, 3 D'OCTUBRE

A AC FRIMAN condemnem la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per intentar impedir la llibertat democràtica del dret de vot del poble català durant el passat diumenge, 1 d’octubre.

Considerem inadmissibles les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’aplegaren en els col·legis electorals de Catalunya per requisar-los el material per a la votació.

Aquestes pràctiques creiem que són una violació dels drets civils, polítics i de convivència de la societat catalana. Així mateix, expressem la nostra solidaritat i afecte a totes les persones ferides i els hi desitgem la seva ràpida recuperació. En conseqüència, manifestem que donem suport a l’’Aturada de País’ convocada per més de 40 entitats d’arreu agrupades sota el nom de ‘Taula per la Democràcia’. Tanmateix, fem esment que recolzem qualsevol iniciativa transversal que es pugui convocar i que vagi a favor de la llibertat i la democràcia al nostre país. Per aquest motiu la nostra empresa romandrà tancada durant tota la jornada de dimarts 3 d’octubre d’enguany.

Moltes gràcies.

Sant Fruitós de Bages, 02.10.2017